Toont alle 2 resultaten

Steve

Als u steunkousen draagt, weet u vast dat aantrekhulpen belangrijk zijn voor de gebruiksduur van uw kousen. Steve is een van de bekende merken die handige aantrekhulpen biedt, waarmee u zorgeloos uw kousen aan en uit kunt trekken!

Steve Aantrekhulp

De Steve Aantrekhulp is een hulpmiddel dat is ontworpen om mensen te helpen bij het aantrekken van compressiekousen, steunkousen en andere elastische kousen. Het is een handig hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met het aantrekken van kousen vanwege een blessure, beperkte mobiliteit, artritis of andere gezondheidsproblemen.

Het gebruik van de Steve Aantrekhulp is relatief eenvoudig. De gebruiker plaatst de kous over het uiteinde van de aantrekhulp, die vervolgens over de voet wordt geplaatst. Vervolgens kan de kous omhoog worden getrokken door aan de handvaten aan de bovenkant van de aantrekhulp te trekken.

Dit hulpmiddel is zo ontworpen dat het de druk op de handen en vingers vermindert die vaak wordt ervaren bij het aantrekken van compressiekousen en steunkousen. Het zorgt ook voor een gelijkmatige en soepele verdeling van de druk op de kous tijdens het aantrekken, waardoor het risico op beschadiging van de kous wordt verminderd.

De Steve Aantrekhulp is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Het kan worden gebruikt voor het aantrekken van kousen aan de, benen, en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Steunkousen aan- en uittrekken

Uw steunkousen gaan langer mee als u deze op de juiste manieren aan- en uittrekt. Tevens is het altijd aan te raden om een paar handschoenen te hebben met rubberen vingertoppen. Zo voorkomt u namelijk dat er een haaltje in komt. Ook kunt u door de speciale vingertoppen uw kousen gladstrijken na het aantrekken. Als u meer wilt weten over het aan- en uittrekken van kousen, kunt u dat lezen op onze pagina: steunkousen aantrekken.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij de keuze? Neemt u dan contact op via info@emje.nl, telefonisch via 0180-410299 of online.