Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van uw elastische kousen en borstprothesen door het gehele land. Dit doen wij gratis bij u aan huis, maar ook op enkele spreekuurlocaties.

Wij komen bij u aan huis van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 16.30. Let op! Er is niet elke dag van de week, in alle regio’s, een consulente beschikbaar.

Maak kennis met ons team

Visie

eMJe is een dynamisch en innovatief bedrijf met grote kennis op het gebied van compressietherapie. Dit resulteert in een deskundig en ervaren team van consulenten die de therapeutische elastische kousen aanmeten en collega´s voor de planning en administratie. Een perfecte combinatie voor een optimale samenwerking. Hierbij speelt onze cliënt een belangrijke rol.

Misschien herkent u het wel, pijnlijke en vemoeide benen, niet lang meer kunnen lopen en staan en in de loop van de dag zetten de voeten op. Dit wordt mogelijk veroorzaakt wordt door een slechte doorbloeding van uw benen, spataderen, vochtophoping of zwangerschap, dan kunnen therapeutische elastische kousen een oplossing zijn. eMJe houdt zich volop bezig met de bloedcirculatie van armen en benen. Daarom hebben wij over een aantal onderwerpen informatie voor u geselecteerd, zoals aantrek- en verzorgingstips voor de kousen, de verzorging van uw benen en zwachtelinstructie.

Werkwijze

Alles is gericht op een adequaat en waardevol advies en professionele maatname waarbij de voorgeschreven therapie op een perfecte wijze zal samen gaan met de wensen van onze klant. eMJe levert uitsluitend kwaliteitsproducten. Kortom het leveren van een oplossing op maat in nauwe samenwerking met u.

Samen met u als klant kan eMJe bepalen wat de meest doeltreffende kous is, die er goed uitziet, comfortabel draagt en medisch noodzakelijk is.

Wat is de SEMH

Sinds 1995 is het in Nederland mogelijk de betere leverancier van medische hulpmiddelen te herkennen. Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren zijn namelijk erkend door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen. De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of het werk dat wordt geleverd constant van hoge kwaliteit is en daarmee voldoet aan de eisen; de consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.

  • eMJe heeft een erkenning voor het leveren van therapeutische elastische kousen
  • eMJe heeft een erkenning voor het leveren van mammacare

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende fabrikanten, leveranciers, instellingen en stichtingen:

Werkt u ook samen met ons, maar staat uw naam niet vermeld hierboven? Neem dan contact met ons op via info@emje.nl