Zorgverleners

Ben jij zorgverlener en wil je graag de juiste zorg voor je cliënten? Wij denken en werken graag met jullie mee en hebben daarom een app ontwikkeld om dit nog makkelijker te maken. Je kunt nu in een paar stappen je aanvraag doorgeven aan ons!

De app is gratis te downloaden in de Appstore van Apple of de Google Play Store van Android.

Wat kan je aanvragen via de app?

Via onze app kan je de volgende zorg-aanvragen nog makkelijker doorgeven voor cliënten:

  • Het aanmeten van elastische kousen voor been of arm
  • Aanvragen voor een mammacare consult
  • Aanmeten van klittenbandsystemen
  • Bestellen van aan- en uittrekhulpmiddelen
  • Aanvragen van klinische lessen

Tevens wordt met extra informatie d.m.v. blauwe vinkjes aangegeven of een product wel of niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Daarnaast staat er per aantrekhulp uitgelegd hoe deze gebruikt en onderhouden moet worden.

Deze app maakt het voor zorgverleners makkelijker om zorgaanvragen direct door te geven aan ons. Uiteraard kan dit ook nog steeds per e-mail of telefoon.

Klinische les aanvragen

Nascholing is belangrijk voor zorgprofessionals. Zo blijven de up to date van de laatste trends en ontwikkelingen om hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Wij verzorgen graag een klinische les voor jou en je team, je kunt dit gemakkelijk aanvragen via onze app!

Naast het aanvragen van een consult voor cliënten of een klinische les voor je team, kun je ook gemakkelijk producten bestellen. Denk hierbij aan verzorgingsproducten voor borstprothesen of elastische kousen, maar ook sportkousen of reiskousen.

Via onze app is het dus nog makkelijker om producten te bestellen of aanvragen door te geven voor je cliënten.

De app is gratis te downloaden in de Appstore van Apple of de Google Play Store van Android. Scan de QR code hieronder of klik op de afbeelding om te downloaden!