Prothese badpak

Bent u op zoek naar speciale prothese badkleding? U bent niet de enige. Er zijn veel vrouwen die, als gevolg van borstkanker of andere redenen, nu een borstprothese dragen. Een prothese badpak of badkleding is dan een geweldige optie die u kunt dragen tijdens het zwemmen of tijdens het genieten van de zon. Dit kan op uw vakantie zijn, maar ook in uw dagelijkse leven. Iedere zomer hebben wij weer een leuk en breed aanbod van badkleding van merken als Anita en Amoena.

Prothese badkleding

Het vinden van de juiste badkleding kan dan zeker nog een uitdaging zijn. Reguliere badkleding kan ongeschikt zijn en heeft geen ruimte voor uw borstprothese. Wij verkopen naast prothese bh’s daarom ook badkleding waarin u de prothese kunt dragen. Deze zijn speciaal ontworpen om steun en comfort te bieden terwijl u zorgeloos kunt genieten. In deze badkleding zitten geïntegreerde hoesjes die de borst- of deelprothese op zijn plaats houden.

De badkleding is er in verschillende stijlen en vormen. Verschillende merken hebben speciale lijnen voor dames met een borstprothese. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende bikini’s, tankini’s of badpakken

Zomer prothese badpak en badkleding collectie

Iedere zomer hebben wij een ruim aanbod aan badkleding voor dames met een borstprothese. Het decolleté van de prothese badkleding is iets hoger gesloten dan reguliere badkleding. Dit zorgt er namelijk voor dat eventuele littekens na een operatie bedekt worden. Onder de arm is de uitsnijding iets hoger waardoor de badkleding goede steun en draagcomfort biedt.

De zomerse collectie brengt u met vrolijke kleuren en gezellige printen gelijk in de zomerse sferen. U zult er aantrekkelijk uitzien in de zon, op het strand of aan zee!

De nieuwe collectie prothese badpak of badkleding is bij ons binnen. U kunt hier een indruk krijgen van de badmode die wij momenteel in het assortiment hebben. De maten lopen van maat 38 tot en met 52.

Badkleding van Anita:

Badkleding van Amoena:

Neem contact met ons op! 

Indien u geïnteresseerd bent in het passen of kopen van onze prothese badkleding, neemt u dan contact op met onze binnendienst via 0180. Wij maken dan een afspraak voor u op een van onze spreekuurlocaties of komen gratis bij u aan huis.

Vragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op via 0180-410299 of stuur een mail naar info@emje.nl