Toont alle 9 resultaten

Proflebo

Steunkousen aan- en uittrekken kan soms lastig zijn. Vooral als u minder kracht heeft in de armen of niet mobiel bent. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende middelen die het u makkelijker maken. Zo is Proflebo een van de grootste leveranciers met de meest handige aantrekhulpmiddelen!

Doff n Donner

De Doff N Donner is een hulpmiddel voor het aan- en uittrekken van compressiekousen en steunkousen. Het is ontworpen om het proces van het aantrekken van kousen gemakkelijker en minder belastend te maken voor mensen die moeite hebben met het aantrekken van kousen vanwege een blessure, beperkte mobiliteit, artritis of andere gezondheidsproblemen.

Het apparaat bestaat uit twee delen: een cone (kegelvormig opzetstuk) en een Cuff. De Cuff wordt gebruikt om de kous over het been of de arm te af te rollen.

Om de Doff N Donner te gebruiken, schuift u de kous over het conische opzetstuk, daarna rolt u de Cuff over de kous, daarna rolt u de kous op om de Cuff. Vervolgens rolt u met de Cuff de kous over been of arm  trekt u de kous omhoog met behulp van de hoes. Het proces van het aantrekken van de kous wordt hierdoor vergemakkelijkt, kost minder kracht en minder vermoeiend.

De Doff N Donner is ontworpen om te werken met een breed scala aan compressiekousen en steunkousen, en kan worden gebruikt voor het aantrekken van kousen op de voeten, benen en armen

Doff n Donner vergoeding

Worden aantrekhulpen, zoals een Doff n Donner vergoedt door uw zorgverzekeraar? Het antwoord hierop is; Ja. Om de Doff n Donner vergoed te krijgen, zult u contact moeten opnemen met eMJe. Zij kunnen u het best informeren over de aanschaf en vergoeding. 

Handylegs

Naast de Doff n Donner, is de Handylegs ook een enorm handig en populair aantrekhulpmiddel. Dit handige hulpmiddel is verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat het voor iedereen gebruikelijk is.

Met de handylegs hoeft u niet voorover te bukken, kunt u zittend uw kousen aan- en uittrekken en heeft u weinig kracht nodig. U kunt het zowel gebruiken voor kousen met een open teen als een gesloten teen.

Overige aantrekhulpen

De proflebo aantrekhulp, de aantrekzak, is misschien wel een van de meest handige aantrekhulpen voor iedereen die nog genoeg kracht heeft in de armen. Dit is een hulpmiddel dat wrijving tussen de huid en de kous vermindert en zo het risico op blaren en irritaties vermindert.

Zo hebben we nog veel meer hulpmiddelen in het assortiment!

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neemt u dan contact op via info@emje.nl, telefonisch via 0180-410299 of online.