Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Bauerfeind

Bauerfeind is een van de meest bekende merken als het gaat om steunkousen. Dit merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit kousen, braces, sport kousen en nog veel meer. Wij werken al jaren samen met dit fantastische merk en verkopen ook accessoires en nog veel meer op onze webshop. Ontdek de collectie!

Venotrain kousen

De kousen van Bauerfeind, staan ook wel bekend als de Venotrain kousen. Er zijn een aantal verschillen in de kousen die verkrijgbaar zijn. Zo zijn er een aantal die u zelf kunt kopen, zoals reis- en sportkousen. Maar er zijn natuurlijk ook een aantal kousen die u niet zelf kunt kopen, deze worden voorgeschreven door de arts en opgemeten en geleverd door een consulente. 

Op onze webshop vindt u een ruim aanbod aan kousen van Venotrain. De reiskousen zijn een groot favoriet voor reizigers. Deze bieden namelijk extra ondersteuning als u voor een lange tijd moet zitten tijdens een vlucht of autoreis. Met deze kousen zorgt u ervoor dat de doorbloeding goed verloopt en de benen niet te veel vocht vasthouden. 

Ook hebben we een groot aanbod aan sportkousen van Venotrain. Deze zijn te verkrijgen voor onderbenen, maar ook voor de bovenbeen of armen. Deze zijn speciaal ontwikkeld per sport. Zo zijn er arm kousen voor basketballers, maar ook voor de bovenbeen voor hardlopers. 

Tenslotte hebben we een mooi assortiment aan panty’s voor dames. Deze panty’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Tot de knie, tot aan de lies of geheel. Naast dat deze er mooi uitzien, bieden ze ondersteuning aan uw benen.

Aantrekhulp steunkousen

Naast kousen, heeft Bauerfeind ook aantrekhulpen. Vooral de handschoenen zijn enorm populair! Deze handschoenen hebben latex vingertoppen, waardoor u extra grip heeft tijdens het aan- en uittrekken van de steunkousen. Naast extra grip, voorkomt u met de handschoenen dat er een gat of haal in uw kousen komt. 

De handschoenen zijn gemaakt van 100% nylon en kunnen op 30 graden, met milde zeep, gewassen worden in de wasmachine.

Geschiedenis van Bauerfeind

Bauerfeind is een Duits bedrijf dat al sinds 1929 bestaat en sinds dan al bekend staat om de beste kwaliteit kousen. Ze stellen de gezondheid van mensen voor en vertalen dit ook in hun producten. Ze werken nauw samen met artsen, ziekenhuizen en orthopedisch technici om de kwaliteit van hun producten te waarborgen. De nieuwste inzichten uit deze onderzoeken kunnen ze meteen vertalen naar hun producten. 

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neemt u dan contact op via info@emje.nl, telefonisch via 0180-410299 of online.