Toont alle 12 resultaten

Basko

Basko, ook wel bekend als ABC Breastcare, is een organisatie met veel ervaring in orthopedische hulpmiddelen. Dit merk streeft ernaar om vrouwen te helpen hun zelfverzekerdheid terug te krijgen na een operatie. Dit doen ze door de juiste producten te ontwikkelen die voldoen aan alle wensen en behoeften.

Wij werken al jarenlang samen met Basko voor het leveren van borstprothesen of prothese bh’s. Ontdek een deel van de prothese bh’s op onze webshop! Wilt u meer zien of ook de borstprothese van dit merk proberen? Neemt u dan contact op voor een persoonlijke afspraak!

Wij komen gratis bij u aan huis met de meest geschikte en ook gewenste producten van Basko, maar ook eventueel andere merken.

Borstprothese van Basko

Basko heeft veel soorten borstprothesen in het assortiment. Dit merk denkt aan alle mogelijke scenario’s en zijn dan ook continue bezig met het ontwikkelen en produceren van de meest geschikte producten. Dit doen ze samen met professionals en lotgenoten om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Zo hebben ze verschillende vormen borstprothesen. Denkt u hierbij aan een rond model, driehoek model, asymmetrisch model enzovoort. Of juist aan een lichtgewicht model, maar ook deelprothesen voor dames die alleen een deel van hun borst willen opvullen.

De consulente zal aan de hand van uw wensen en behoeften samen met u op zoek gaan naar het juiste model.

Prothese bh online kopen

Op onze webshop hebben wij een mooie collectie aan prothese bh’s die u kunt bestellen. Deze zijn bijna allemaal geschikt om een prothese in te plaatsen, daar hebben zij een apart hoesje voor. Wilt u zeker weten of een bepaalde prothese bh voor u geschikt is, neemt u dan contact met ons op! Onze consultenten helpen u graag verder met het bepalen van de juiste maat en geven u graag de benodigde informatie.

Ook als u een afspraak wilt inplannen om te passen, kunt u contact met ons opnemen via info@emje.nl, telefonisch via 0180-410299 of online.