Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Anita

Anita is een bijzonder merk wat bekend staat om de prachtige prothese bh’s met een perfect pasvorm. Het merk denkt met u mee en stelt vooral het gemak en comfort voorop. Ontdek de collectie van bh’s online op onze webshop!

Anita bh en borstprothese

De Anita bh is populair onder vrouwen die een prothese bh dragen. Het merk is opgericht in 1886 en is sindsdien al gespecialiseerd in lingerie voor vrouwen. Dit is niet alleen lingerie voor dagelijks gebruik, maar ook voor dames met een prothese of voor de grotere maten. Op deze manier weten ze zeker dat iedere vrouw terecht kan bij Anita!

De bh’s zijn er in verschillende soorten, zoals voorgevormde prothese bh’s of bh’s zonder beugel. Ook hebben ze prachtige sportbh’s waar een prothese in zou passen.

Borstprothese aanmeten

Op onze webshop hebben wij een mooie collectie aan prothese bh’s van Anita, deze kunt u gemakkelijk en snel bestellen.

Prothesen verkopen wij niet via onze webshop, omdat dit het beste eerst opgemeten kan worden. Bij het maken van een afspraak zullen een aantal maten genoteerd worden, zodat de consulente zich goed kan voorbereiden op de eerste afspraak. Of u nu een afspraak op locatie heeft of aan huis, wij zullen altijd een verscheidenheid aan prothesen en bh’s meenemen. Zo heeft u genoeg keuze en weten wij zeker dat we aan uw wensen en behoeften voldoen!

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neemt u dan contact op via info@emje.nl, telefonisch via 0180-410299 of online.