Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Amoena

Amoena staat bekend om de borstprothese, deelprothesen, prothese bh en bijbehorende accessoires! Bent u benieuwd naar dit merk? Wij hebben een mooi collectie online, maar nog veel meer in ons voorraad.

Amoena prothese

De Amoena prothese is populair en wij begrijpen ook waarom! Dit merk is namelijk marktleider in producten die speciaal zijn gemaakt voor vrouwen die een borstoperatie hebben gehad. Ze weten dus heel goed hoe de doelgroep zich voelt én wat zij willen dragen.

Zo hebben ze verschillende soorten borstprothese, denkt u hierbij aan gehele of zelfs deelprothesen. Ook daarin zitten verschillende keuzes die u samen met de consulente kunt maken. Zij kijken samen met u wat de wensen en/of behoeften zijn. Zo zijn er prothesen die zo goed zijn gemaakt dat het voelt net of ze deel uitmaken van uw huid, zoals de Contact of Adapt air. Als u wilt dat ze natuurlijk aanvoelen kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de Natura of Energy. Als al deze kenmerken niet belangrijk voor u zijn is er ook nog de optie voor Essential.

Er zijn dus verschillende soorten borstprothesen waar u uit kunt kiezen. De consulente die bij u aan huis komt of waar u een afspraak op locatie mee heeft, zal samen met u kijken welke het beste past bij uw lichaam of wensen.

Het doel van Amoena is om u weer een compleet en heel gevoel te geven!

Prothese bh

Amoena staat ook bekend om de vele verschillende soorten prothese bh’s. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afwerkingen. Denkt u aan t-shirt bh’s, elegante bh’s die versierd zijn met mooie details of sport bh’s. Allemaal zijn ze afgewerkt met comfortabele schouderbandjes, hebben meestal hogere zijkanten en een ondersteunend omtrek band. Daarnaast hebben ze perfect passende cups die een onzichtbaar hoesje hebben voor uw prothese.

Wij hebben op onze webshop een breed assortiment van prothese bh’s van Amoena. Deze kunt u snel en gemakkelijk bestellen. Wilt u liever passen? Maakt u dan een afspraak via info@emje.nl of telefonisch via 0180-410299. U kunt dan een gratis huisbezoek aanvragen of een afspraak maken op locatie!