Borstprothesen

Nadat bij u een tumor was geconstateerd heeft u een heel medisch traject achter de rug gehad, waarbij u mogelijk geopereerd bent, om de tumor te verwijderen. En afhankelijk van de uitvoering; een borstsparende operatie of een borstamputatie kunt u kiezen voor het dragen van een gehele prothese of een deel daarvan.

Wat kan eMJe voor u betekenen?

Als SEMH erkende leverancier gaan wij samen met u een zorgvuldig traject in om voor u het beste resultaat te behalen. De volgende stappen zijn daar een onderdeel in; Onze mammacare adviseuse komt bij u aan huis en zij informeert u over de mogelijkheden die aanwezig zijn met diverse borstprothesen en gaat samen met u kijken wat voor u de beste oplossing is. Welke informatie kunt u verwachten van een voorlichtingsgesprek over borstprothesen? :

  • De verschillende soorten (deel)prothesen: symmetrisch of asymmetrisch, lichtgewicht- en zwemprothesen, contactprothesen en deelstukjes
  • Ervaringen met het dragen van prothesen
  • Onderhoud
  • Lingerie
  • Vergoeding door de zorgverzekeraar

Wanneer kunnen wij u helpen?

Na borstamputatie zijn er verschillende mogelijkheden in het wel of niet creëren van een nieuwe borst.

Als u besloten heeft dat u een prothese gaat gebruiken, dan is de volgende vraag: wilt u een uitwendige of een inwendige borstprothese? Indien u kiest voor een uitwendige prothese, kunnen wij u van dienst zijn.

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om geen prothese te dragen. Tegenwoordig wordt er mode en lingerie ontworpen voor vrouwen geen prothese willen of kunnen dragen.

Vragen of een afspraak maken? Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.Lymfoedeem

Gevolgen van behandelingen na de operatie

Borstkankerbehandelingen zijn ingrijpend, bijwerkingen doen zich voor tijdens behandelingen en verdwijnen weer als de chemotherapie is afgelopen of gestopt wordt met de medicijnen. Maar behandelingen zoals bestralingen of de operatie zelf kunnen ook bijwerkingen geven waarvan u langdurig of zelfs levenslang last kan hebben; zoals lymfoedeem in uw arm, zenuwpijn en chronische vermoeidheid.

Meer over lymfoedeem

Ons aanbod Borstprothesen BH’s

Prothese BH's

Staco Apart

85,25

Borstprothesen

Basko Shape T-Shirt

47,95

Borstprothesen

Basko Embrace

62,95

Borstprothesen

Anita Abra

79,95

Borstprothesen

Anita Versailles

74,95

Borstprothesen

Anita Safina

64,95

Borstprothesen

Amoena Nora

59,95

Borstprothesen

Amoena Dana

54,95