Retourneren webshop producten

Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met de aankopen via onze webshop, maar het kan gebeuren dat de aankoop niet helemaal is wat u ervan had verwacht of dat de maat niet goed is. 

Artikelen die geleverd zijn via onze webshop, mogen binnen 30 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd. Wij streven ernaar om uw retourverzoek binnen 14 dagen te verwerken.

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Neem dan contact op met ons via: info@emje.nl. Voor de juiste afhandeling vragen wij u om het bestelnummer te vermelden in uw bericht.

Wij doen ons uiterste best om de bestellingen zo volledig mogelijk te leveren, maar mocht de bestelling bij aankomst incompleet of niet in orde zijn, neem dan contact met ons op.

Let op: Indien het product gebruikt en/of gedragen is kunnen wij het helaas niet retour nemen.

Levertijd en verzendkosten webshop producten 

Wij streven ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Heeft u een bestelling geplaatst voor 15.00 uur? Dan heeft u dit in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Bestellingen die in het weekend worden gedaan worden de eerst volgende werkdag verwerkt.

Let op: Bestellingen die worden betaald met optie ‘Directe bankoverschrijving’ worden pas behandeld op het moment dat de betaling bij ons binnen is.

Indien het product bij ons niet op voorraad is, en wij het moeten nabestellen bij de leverancier, kan de levering 2 tot 5 werkdagen duren. Wanneer dit het geval is krijgt u vanzelfsprekend bericht van ons.

Wij hanteren de volgende verzendkosten:

€2,95 voor brievenbuspost

€4,95 voor pakketpost

Bestellingen boven de €100,00 worden gratis verzonden.

Verkeerd adres doorgegeven?

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.