eMJe partner van Stichting ANDERS

Stichting Anders

Tijden veranderen, en wij als samenleving mogen mee veranderen. De tijd dat de overheid ons volledig ‘verzorgt’ is over. Dit zorgt ervoor dat we worden uitgedaagd om meer naar elkaar om te zien en elkaar meer te helpen waar nodig. Dit is een ontwikkeling die stichting ANDERS veel bestaansrecht geeft.
Stichting ANDERS en eMJe geloven in het principe van geven. Niet geven om zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens zo enorm verrijkt. Dit vraagt om een andere manier van denken en handelen. Het moet ANDERS. Stichting ANDERS heeft eMJe uitgedaagd om een stukje van onze producten, diensten en talenten beschikbaar te stellen voor mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben.

Samen bijdragen aan een mooiere wereld

eMJe is actief partner van stichting ANDERS en geeft hier invulling aan door de volgende producten en diensten aan te bieden;
• Borstprothesen en bijbehorende lingerie
• Therapeutische elastische kousen en aantrekhulpen
• Advies in de gezondheidszorg
• Coaching op breder vlak

Stichting ANDERS slaat de brug tussen mensen en organisaties zoals eMJe, die willen helpen en er zijn voor mensen die hulp nodig hebben.

Wilt u hier meer van af weten, dan kunt u via onderstaande link meer informatie verkrijgen over onze hulp, via stichting ANDERS.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.