Nieuw in onze collectie; Marlies Dekkers

marlies dekkers

Met trots kunnen we delen dat we weer een mooi merk in ons assortiment erbij hebben, namelijk Marlies Dekkers! Een prachtig lingerie merk die zich ook heeft gespecialiseerd in prothese bh’s. Waarom dit merk zo geweldig is, leest u in deze blog.

Prothese bh van Marlies Dekkers

Een bh is een van de kledingitems die vrouwen elke dag dragen. Dat maakt dan ook dat het belangrijk is dat deze comfortabel zit. U loopt er immers de hele dag mee rond, als het dan niet comfortabel zit kan dit vervelend zijn. U wilt natuurlijk ook lekker in uw vel zitten.

Bij de aanschaf van zo een comfortabele prothese bh, is het vooral handig om te kijken naar de pasvorm, ontwerp en mate van comfort. Hoe valt de bh? Heeft het een hoge sluiting of een lage en wat zijn uw eigen voorkeuren? Een voorgevormde bh kan oneffenheden verbloemen, die na de operatie zijn ontstaan. Daarnaast kan het uw tepel verhullen van uw andere borst. Ook zorgt het voor symmetrie, zodat u ook strakke topjes of truitjes kunt dragen.

Het is dus belangrijk om goed te kijken naar wat uw voorkeuren en wensen zijn. Op die manier is de zoektocht naar een perfecte prothese bh ook wat makkelijker! Marlies Dekkers heeft dit allemaal in haar assortiment. In het ontwerp van deze lijn is goed nagedacht over verschillende wensen en behoeften. Zo weet u zeker dat er iets voor u bij zit.

Ruime collectie prothese bh’s

Met dit fantastische merk in onze collectie, hebben we een uitbreiding van een prachtig merk prothese bh’s. Bh’s met een goed pasvorm en de bekende bandjes van Marlies Dekkers. De collectie is momenteel verkrijgbaar in zwart en Ivory, 2 basiskleuren die u zeker in uw kast moet hebben. Deze passen namelijk onder ieder kledingstuk! De prothese bh’s hebben ook aan beide kanten een hoesje aan de binnenkant, waar de prothese in gedragen kan worden.

Bekijk de gehele collectie van Marlies Dekkers en andere mooie merken op onze webshop! Wij streven naar een snelle bezorging van uw bestelling. Wilt u toch liever een pasafspraak maken? Onze consulenten komen gratis bij u aan huis!